η εταιρεια

Η Εταιρεία Minopta ΙΚΕ, σταθερά προσανατολισμένη στην ποιότητα και στην τεχνογνωσία, δημιούργησε γερές βάσεις σε εξειδικευμένες ενότητες στην Οφθαλμολογία.

Η δραστηριότητα της ξεκίνησε πριν από 55 χρόνια και έφτασε μέχρι σήμερα να καλύπτει τον πλήρη εξοπλισμό ενός Ιατρείου, Κλινικής και Νοσοκομείου. Εισάγουμε προϊόντα από 25 εταιρείες, από όλο τον κόσμο. Νέοι οφθαλμίατροι μας εμπιστεύονται και οι παλαιότεροι λειτουργούν μέχρι σήμερα, χάρη στην τεχνική μας εξυπηρέτηση.

Διευρύναμε τη συνεργασία μας στον ιατρικό χώρο και με άλλες ειδικότητες όπως Ν/Χ, ΩΡΛ, οδοντιατρικά κλπ. Επίσης δραστηριοποιούμαστε στον ΄χώρο των οπτικών με συνεργασίες σε καταστήματα, από το 1985.

Υπεύθυνη του διαγνωστικού τμήματος είναι η κα Μόνου Μαρία, βιοϊατρικός επιστήμονας, με βαθιά γνώση του χώρου, εδώ και 25 χρόνια.

Εκτός από την εξειδίκευση ανά τομέα, η εταιρεία έχει μία σταθερή πολιτική και φιλοσοφία στο θέμα της επικοινωνίας, της εξυπηρέτησης και της συνεργασίας. Αυτό μας έχει οδηγήσει στο σήμερα, όπως έχει διαμορφωθεί η Minopta IKE, με διευρυμένη συμμετοχή εταίρων. Λειτουργεί σε ιδιόκτητο χώρο στο Χολαργό και απασχολεί 17 άτομα.

Σημαντικά για εμάς είναι το σύστημα ISO και η τεχνική υποστήριξη. Συμμετέχουμε στα ΕΣΠΑ, με νέα προγράμματα διαχείρισης πελατών SoftOne ERP, CRM.

Βρισκόμαστε σε μία επιτυχημένη περίοδο και στόχος μας είναι η καλύτερη οργάνωση, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις αυξανόμενες ανάγκες σας. Με νέους συνεργάτες, περισσότερες εκπαιδεύσεις, μεγαλύτερη παρουσία μας στα pre–innovations και στις νέες αγορές.

Το 2023 είναι η χρονιά που αναλάβαμε τα πιο σημαντικά έργα στην πορεία της εταιρείας, όπως:

-Τρία Νοσοκομεία, Ίδρυμα Νιάρχος
-Νέο Παιδο-Οφθαλμολογικό-Ογκολογικό ΜΗΤΕΡΑ
-Νέα συνέργασία με Ιατρικό & Euromedica
-Εγκατάσταση μικροσκοπίων σε 30 Νοσοκομεία στην Ελλάδα κ.α.

Αξίζει να συνεργαστείτε με την εταιρεία μας, γιατί εκτός από την αποδεδειγμένη ποιότητα και εξυπηρέτηση, θα μοιραστείτε μαζί μας και τις αξίες, όπως την ειλικρίνεια, τον σεβασμό, την οικολογική συνείδηση και την επαγγελματική συμπεριφορά.

Διαχειρίστρια της Minopta ΙΚΕ: Αδαμαντία Μηνά

MINOPTA 55 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ

ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ