Δελτίο τύπου από την επίδειξη του Οφθαλμολογικού Μικροσκοπίου PROVEO8

28/05/2021

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίδειξη του Proveo8 με ενσωματωμένο ενδοχειρουργικό OCT σε 3 κλινικές!!! Οι χειρουργοί που το χρησιμοποίησαν έμειναν ιδαίτερα ικανοποιημένοι με:

  • THN ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ “FUSION OPTICS” με 40% μεγαλύτερο βάθος πεδίου, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στην ποιότητα εικόνας και στο βάθος πεδίου . Μοναδική εμπειρία για τους χειρουργούς, χωρίς να χρειάζονται συνεχείς επανεστιάσεις !!
  • ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ, διαθέτει δύο Led πηγές που δημιουργούν 4 ανεξάρτητες φωτεινές δέσμες, συμβάλουν στη δημιουργία ενός εξαιρετικού Red Reflex!
  • ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ FULL HD CAMERA, χωρίς εξωτερικές καλωδιώσεις FULL-HD camera Leica, με 3 αισθητήρες τεχνολογίας CMOS που προσφέρει εικόνα απαράμιλλης ποιότητας.
  • ΤΟ ΔΙΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΟ OCT Leica EnFocus, η Leica σας δίνει τη μοναδική δυνατότητα να αποκτήσετε από την αρχή ή να αναβαθμίσετε μελλοντικά το μικροσκόπιο με ενσωματωμένο το σύστημα του iOCT, για μέγιστη ελευθερία κινήσεων! Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εργαλείο του χειρουργού που του προσφέρει ασφάλεια & άμεση αξιολόγηση σε πραγματικό χρόνο των χειρουργικών ελιγμών του.

Πολύ σύντομα στο ΄΄Club Minopta΄΄, θα αναρτήσουμε σχόλια Ελλήνων χειρουργών που δουλεύουν με το Leica Proveo 8 ή είχαν την ευκαιρία να το δουν στην τελευταία επίδειξη που είχαμε οργανώσει με το ενσωματομένο ενδοχειρουργικό OCT!!

➡ Διαβάστε περισσότερα εδώ.
☎️ Καλέστε μας στο 2106540165 για περισσότερες πληροφορίες.