Tμήμα τεχνικής υποστήριξης

Στα 50 χρόνια λειτουργίας της Minopta και σε όλα τα χρόνια που έχω την τιμή να τη διοικώ, είναι κάποιοι λόγοι που με κάνουν ουσιαστικά ευτυχή!

Η μακροχρόνια εμπιστοσύνη που οι ξένοι οίκοι δείχνουν στην εταιρία μας και οι ουσιαστικές και μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης που αναπτύσσουμε με τους πελάτες μας, αποτελούν κεντρικούς στόχους για εμάς!

Η επίτευξη του δεύτερου στόχου επιτυγχάνεται σε μεγάλο βαθμό χάρη στην ποιότητα των ανθρώπων μας στο Τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας, και η σημερινή μου επικοινωνία μαζί σας, αφορά αυτούς τους πολύτιμους συνεργάτες!

Πολλοί από εσάς, μπορεί να έχετε ήδη επικοινωνήσει με τον Γιώργο, τον Παναγιώτη, τον Θοδωρή, τον Αρη, τον Πάνο, τον Αλεκο, τη Χαρά!

Στο πρόσωπο τους, βλέπετε την ίδια την εταιρία, στη διαχείρισή τους, βλέπετε τις αξίες και τις αρχές όλων μας, στην αποτελεσματικότητα της δουλειά τους, βλέπετε τη γνώση και την εμπειρία τους!

Στις σελίδες που ακολουθούν, θα καταλάβετε το γιατί!

Αδαμαντία Μηνά

Οι ……… ενεργοί πελάτες που απευθύνονται στο Τεχνικό τμήμα, τόσο για θέματα

Z

Αρχικής εγκατάστασης [συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη]

Z

Επέκτασης/ αναβάθμισης / μετεγκατάστασης

Z

Επίλυσης τεχνικών θεμάτων και

Z

Συστηματικής συντήρησης του εξοπλισμού τους

αναγνώρισαν με εκτίμηση :

Z

Την αρτιότητα της γνώσης και την εμπειρία στο αντικείμενο.

Z

Την αμεσότητα και εύκολη επικοινωνία όλο το 24ωρο με τον υπεύθυνο τεχνικό.

Z

Την δυνατότητα επισκευής, ακόμα και σε επίπεδο εξαρτημάτων (πλακέτες, μοτέρ κλπ).

Z

Την ανταπόκριση στις ανάγκες τους να συνδέουν εξοπλισμό από διαφορετικούς κατασκευαστές.

Z

Την ευελιξία, αξιολογώντας τόσο την αποκατάσταση ή την αντικατάσταση , όπου εκείνη χρειάζεται.

Z

Τη διάθεση να είναι συνεχώς δίπλα τους, για εκπαίδευση και επίλυση αποριών.

Γιατί για την Minopta και τους ανθρώπους της,

^

Τη διάθεση να είναι συνεχώς δίπλα τους, για εκπαίδευση και επίλυση αποριών.

^

Η επίλυση ακόμη και με απομακρυσμένες υπηρεσίες,

^

Η κάλυψη ευρέως φάσματος υπηρεσιών με την εμπιστοσύνη της εξειδίκευσης, δεν θα ήταν αρκετά , αν δεν συνοδεύονταν από τις ποιότητες που χαρακτηρίζουν τη δουλειά μας!

Όλα αυτά έχουν «προσωπο», για την ακρίβεια έχουν πολλά ξεχωριστά πρόσωπα, αυτά των συνεργατών μας, που είναι όλοι πτυχιούχοι μηχανικοί.

Γιώργος Λαμπρόπουλος

Ανήκει στην ομάδα Minopta από το 2015. Υπεύθυνος του Τεχνικού Τμήματος.
Με γνώση και εξειδίκευση σε μεγάλη γκάμα οφθαλμολογικού εξοπλισμού, και κυρίως στους οίκους CSO, Righton, Reichert, Visionix, Keeler, Frastema, Meccanotica Mazza, Leica. Έχει σπουδές στους τομείς της Ηλεκτρολογίας και Μηχανολογίας.
Η φιλοσοφία που τον εκφράζει:

«Χαίρομαι να βρίσκομαι πάντα δίπλα στους πελάτες μας και στόχος μου είναι η συνεχής εξέλιξη όλης της ομάδας μου»

Τηλ. Επικοινωνίας: 6937555027

Email: service@minopta.gr

Παναγιώτης Βουλγαρούδης

Εργάζεται στην Minopta, από το 2018. Έχει σπουδάσει Ηλεκτρονικός Μηχανικός και έχοντας δεκαετή εμπειρία στην επισκευή ηλεκτρονικών και μηχανολογικών βλαβών ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, συμμετέχει ενεργά στην ομάδα, με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Ως υπεύθυνος στα χειρουργικά μικροσκόπια του κατασκευαστή Leica Microsystems, τα καθήκοντά του περιλαμβάνουν την συντήρηση, επισκευή, εγκατάσταση, ενημέρωση και εκπαίδευση των γιατρών στη χρήση του εξοπλισμού. Επιπλέον ειδικεύεται στα συστήματα Οφθαλμολογικών Lasers, καθώς και τους κλιβάνους αποστείρωσης.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6977468197

Email: p.voulgaroudis@minopta.gr

Θοδωρής Στεργίου

 

Εργάζεται στη Minopta από το 2018 ως ειδικός εφαρμογών, όπου ειδικεύεται στα OCT, Lasers και υπερήχους, με συνεχείς εκπαιδεύσεις από τους οίκους Optovue Visionix, Iridex, Keeler, Kowa, Medmont και CSO.

Οι σπουδές του ξεκίνησαν με το πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Βιοϊατρική Τεχνολογία, καθώς και στη Μαθηματική Λογική και Αλγορίθμους. Διαθέτει πολυετή επαγγελματική προϋπηρεσία ως τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και αναλυτής ιατρικών δεδομένων στις νευροεπιστήμες.

Είναι υπεύθυνος τεχνικής υποστήριξης των συστημάτων OCT και επιπλέον προσφέρει διαρκή ενημέρωση και εκπαιδεύσεις στους ιατρούς.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6937238923

Email: t.stergiou@minopta.gr

Άρης Καλογεράκος

Εργάζεται στη Minopta από το 2019 ως τεχνικός ιατρικών οργάνων και έχει σπουδάσει Ηλεκτρονικός Μηχανικός. Ως τεχνικός έχει αναλάβει ένα ευρύ φάσμα αρμοδιοτήτων, όπως είναι οι εγκαταστάσεις, εκπαιδεύσεις και η επίλυση βλαβών σε μηχανήματα των οίκων Optovue, CSO, Keeler, Iridex, Righton, DMD, Leica κ.α.

Έχει εκπαιδευτεί τόσο στο εξωτερικό, όσο και απομακρυσμένα στους οίκους Cso, Iridex, Optovue, Keeler, Plasmapp, Leica.              

Ως υπεύθυνος για τις ποιοτικές και ποσοτικές παραλαβές των μηχανημάτων και αναλωσίμων στην εταιρεία μας συμβάλει αποτελεσματικά ώστε να έχει ελεγχθεί πλήρως ο ιατρικός εξοπλισμός και με μεγάλη ακρίβεια κατά την παραλαβή του στην εταιρεία. 

Τηλ. Επικοινωνίας: 6979808549

Email: service@minopta.gr

Αλέκος Γιώργης

Από το 2021 είναι μέλος του τμήματος τεχνικής υποστήριξης και πωλήσεων των χειρουργικών μικροσκοπίων του κατασκευαστικού οίκου Leica Microsystems στην εταιρία Minopta. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές στην σχολή Μηχανικών Βιοϊατρικής του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής όπου κατάφερε να διακριθεί για την άριστη ακαδημαϊκή επίδοση.

Καθημερινά μέσα από τον ρόλο του διαχειρίζεται ένα ευρύ φάσμα αρμοδιοτήτων και προσπαθεί να παρέχει την καλύτερη λύση στους πελάτες.

Οι αρμοδιότητες του περιλαμβάνουν:

  • Εγκατάσταση, συντήρηση, επισκευή και αναβάθμιση χειρουργικών μικροσκοπίων.
  • Επικοινωνία με τον κατασκευαστικό οίκο για τεχνικά ζητήματα.
  • Εκπαίδευση ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και παροχή κλινικής υποστήριξης.
  • Διαμόρφωση οικονομικών και τεχνικών προσφορών για διαγωνισμούς στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
  • Ποιοτική παραλαβή χειρουργικών μικροσκοπίων και ανταλλακτικών.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6974052336

Email: service@minopta.gr

Πάνος Ελεζάι

Μέλος της Minopta, από το 2020. Με εξειδικευμένες σπουδές στον τομέα Μηχανικών Βιοϊατρικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. 

Βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες με σκοπό την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και εξυπηρέτησή τους, ως προς τη χρήση του οφθαλμολογικού εξοπλισμού. Τον χαρακτηρίζει η ευγένεια και η διάθεση για διαρκή εκπαίδευση και υποστήριξη του ιατρικού προσωπικού.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6970092135

Email: sales@minopta.gr

Χαρά Νικολοπούλου

Το τελευταίο έτος είναι μέλος της ομάδας της Minopta ως Γενική Γραμματεία και Γραμματεία Service. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με ειδίκευση στις Πολιτικές Επιστήμες και τις Διεθνείς Σπουδές.

Καθημερινά μέσα από τις αρμοδιότητές της διεκπεραιώνει τις εργασίες της εταιρείας και του τμήματος service με απώτερο σκοπό τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα για την εταιρεία και για τους πελάτες της. Μέσα από τις οργανωτικές της δυνατότητες συμβάλει στην λειτουργικότητα της ομάδας και την επίτευξη των στόχων της.

Τηλ. Επικοινωνίας: 2106540165

Email: info@minopta.gr

φορμα επικοινωνιας για τεχνικα θεματα

Αίτημα τεχνικής υποστήριξης

2 + 4 =